sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

LUVA

Vihdoinkin! Neljät kisat tahkottu. Yhteensä 10 starttia. Näistä tuloksena yksi hylätty, 8 yliaikanollaa ja tänään vihdoinkin ensimmäinen oikea nollatulos toiselta radalta! Kyllä oli palkitsevaa! Aika oli -2,41 ja sijoitus 6/45. Vauhti ei tietysti vieläkään mitään kovin huimaa ollut, mutta koko ajan edistytään. Ja treeneissä on välillä ollut vauhtia vielä ihan toisella tavalla kuin tänään kisaradalla, joten kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Ensimmäiseltäkin radalta olisi todennäköisesti tullut nolla ellei Peppi olisi kesken suorituksen jäänyt peilailemaan itseään. Keskellä puomia se pysähtyi pitkäksi aikaa katselemaan itseään radan ulkopuolella olevasta peilistä. Kentällä on kyllä laidat, jolloin peili ei normaalisti näy, mutta nyt olikin laitettu puomi juuri sopivasti poikittain sen peilin kohdalle, jolloin Peppi pääsi puomilla ollessaan näkemään sopivasti laitojen yli ja ihailemaan omaa kauneuttaan kesken kisasuorituksen. Olipahan ainakin yleisöllä viihdykettä :)

Niin ja se pentu... Ensi torstaina saadaan hakea Mocca kotiin. Siitä se jännä pentuaika ja kasvatustyö taas alkaa. Tuskin maltan odottaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti