torstai 15. marraskuuta 2012

Helsingin pentunäyttely 10.11.2012

Viime lauantaina piipahdettiin taas pentunäyttelyssä. Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä näyttelyssä Peppi oli viimeistä kertaa mukana pikkupentuluokassa. Mukana oli myös neljä muuta stabya, jotka kuitenkin kisasivat isompien pentujen luokassa. Peppi sai tuomarina toimineelta Eeva Anttiselta kunniapalkinnon ja erinomaiset arvostelut: "Feminiininen, mittasuhteiltaan oikea. Linjoiltaan, ilmeeltään oikeanlainen pää. Korvat oikein. Hyvä kaula. Selässä pehmeyttä. Ikäisekseen riittävä runko. Hyvät raajojen kulmaukset ja käpälät. Normaalit, pentumaiset liikkeet. Oikeanlaatuinen, kiiltävä karvapeite. Esiintyy hyvin." Rotunsa parhaaksi Peppiä ei kuitenkaan valittu vaan tuon kunnian sai isommissa pennuissa kisannut Emmy.

Junior handleriinkin osallistuttiin tälläkin kertaa. Tuossa kehässä Peppi oli jo aivan uupunut eikä oikein olisi jaksanut moisesta touhusta innostua. Sijoitusta ei tullut, mutta kokemusta ja hyviä neuvoja tuomarilta sitäkin enemmän. Tästä on hyvä jatkaa näyttelyharjoituksiin reilun viikon päästä lisää oppia hakemaan.


3 kommenttia:

  1. Hienoa Peppi! ootteko tulossa joulukuussa Voittajaan? Me tullaan Almuskan kanssa... Saas nähdä, miten käy kun on Emmy&Siskot vastassa!

    VastaaPoista
  2. Joo, tullaan kyllä Pepin kanssa Voittajaan. Siellä nähdään!

    VastaaPoista