lauantai 7. heinäkuuta 2012

Toinen viikko

Pahvipelko voitettu
Peppi ja Sofi
Nyt alkaa olla toinenkin viikko elämää yhdessä Pepin kanssa täynnä. Sen verran hyvin on sujunut ja siinä määrin olemme jo tähän koiraperheen elämään tottuneet, että olemme oikein miettineet, miten olemme aiemmin osanneet ilman koiraa ollakaan. Tuntuu siltä, että Peppikin on oppinut hienosti talon tavoille ja kasvaa ja viisastuu oikein silmissä. Pureminen ja näykkiminen on vähentynyt varmaan osin luonnostaan ja osin johdonmukaisen kieltämisen seurauksena. Sisällä sattuu vahinkoja aina vain vähempi. Siinä tietysti auttaa se, että vietämme niin paljon aikaa pihalla, kun on ollut mukavia kelejä. Hihnassa kävelykin sujuu useimmiten oikein mallikkaasti varsinkin vieraissa paikoissa.

Matkalla Tamminiemeen...
Viikon varrella meillä on käynyt useitakin vieraita Peppiä katsomassa. On päästy tutustumaan uusiin lapsiin ja aikuisiin. Lasten kanssa saa olla vähän varovainen, kun Peppi ei oikein vielä ymmärrä, että kaikki pienet lapset eivät lähde mukaan leikkiin, kun niitä varovasti näykkäisee... Uuteen koirakaveriinkin Peppi pääsi tutustumaan, kun sheltti Sofi kävi meillä kylässä keskiviikkona. Pienen alkuihmettelyn jälkeen yhteiset leikit sujuivat hienosti. Olemme myös liikkuneet uusissa paikoissa ja totutelleet ohi kulkeviin autoihin, ihmisiin ja koiriin, toreihin, puistoihin ja meren rantaan. Niin ja yksi toimistovisiittikin on jo takana. Pepistä tulisi hieno konttorikoira. Lisäksi Peppi on ollut mukana lounaalla terassilla ja jätskillä Tamminiemessä. Peppi on muuten hieno automatkustaja. Se on löytänyt oman paikkansa etumatkustajan jalkatilasta ja kulkee siellä aina ihan kiltisti ja tyytyväisenä. Hieno juttu ja helpottaa elämäämme huomattavasti.

Paljon kaikkea uutta on siis tapahtunut pienen koiran elämässä. Ensi viikolla onkin sitten vuorossa ainakin yksinoloharjoituksia ja ensimmäinen rokotus...

... jätskin kiilto silmissäEi kommentteja:

Lähetä kommentti