sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ihan pihalla

Tämä päivä on siis mennyt ulkoilun merkeissä. Tarkoitus oli vain jatkaa aidan tekoa, mutta homma pääsi vähän paisumaan. Päätimmekin tehdä autotallin taakse suunnitellun puurima-aidan sijasta korotetun istutuspenkin, johon tuli angervopensaat ja laitamme vielä verkkoaidan kulkemaan niiden keskeltä. Tuli siis tehtyä kaivuu-, kivi- ja istutushommia oikein urakalla. Siinä se päivä vierähtikin eikä ihan tullut edes valmiiksi. Kuorikate ja se verkkoaita puuttuvat vielä. Porttitarpeetkin tuli ostettua, joten seuraavaksi sitten pääsee niiden kimppuun.

Eilen käytiin isomman tytön kanssa Lahdessa koiranäyttelyssä. Stabyja oli paikalla ilahduttavan monta ja Hazebadin Annen kanssakin ehdittiin vaihtaa muutama sana. Tessahan, jonka pentua odottelemme, on Annen kasvatteja. Lisäksi näyttelyssä oli mukana tuttu irlanninsetteri, jonka suoritusta seurattiin mielenkiinnolla. Muutenkin oli mukava käydä ihmettelemässä näyttelyn tunnelmaa, kun ei ole tullut aiemmin noin isossa näyttelyssä käytyä. Riitti kyllä nelijalkaisia joka lähtöön...

Ensi viikonloppuna pääsemme sitten katsomaan pentuja. Jännä nähdä, millaisia taaperoita ne ovat kaksiviikkoisina. Ja tietysti on tärkeää päästä tutustumaan sekä kasvattajaan että Tessaan, kun emme ole kumpaakaan aiemmin tavanneet. Mutta vietetäänhän Vappu ja vajaa työviikko ensin. Hauskaa Vappua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti