maanantai 23. huhtikuuta 2012

Kevättä ilmassa

Tessan pennut syntyivät eilen! Kaksi poika- ja neljä tyttöpentua. Toivoimme narttupentua ja sellaista meille on alustavasti tarjottu. Sillä edellytyksellä tietysti, ettei tule mitään takapakkia tässä ensimmäisten kriittisten päivien aikana. Nyt näyttää siis jo hyvinkin lupaavalta! Eli kunhan kaikki sujuu hyvin, meille tulee oma hauvavauva kesäkuun lopulla! Jee!

Viikonloppuna tuli sitten pystyteltyä sitä aitaa, jota aiemmassa kirjoituksessa suunnittelin. Portit ja puurimoitukset puuttuvat vielä, mutta verkkoaidat on jo pystytetty pensasaitojen viereen, joten nyt saavat pensaat kasvaa rauhassa. Täytyy jatkaa niitä muita hommia vaikka ensi viikonloppuna. Nyt oli kyllä ihan viimeinen hetki laittaa verkkoaidat, koska pensaat olivat jo lähteneet kasvamaan. Viikon päästä olisi ollut jo hankalaa saada pujoteltua niitä aidan raoista.

Aidasta tuli lopulta vähän erilainen kuin alun perin oli tarkoitus. Se on nyt vähän matalampi ja pystytykseen löytyi näppärät harjateräspuikot puutolppien sijasta. Korkeus ei toivottavasti ole ongelma kunhan nuo pensaat kasvavat. Kauhean tukeva se ei ole, mutta toisaalta tuo pensasaita kyllä tulee tukemaan sitä. Ei siitä kuitenkaan noin vain läpi kävellä. Tältä se aita näyttää valmiina:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti