torstai 26. huhtikuuta 2012

Pentueen kuulumisia

Lueskelin Ohped Dalin blogista ikäviä uutisia. Kaksi Tessan pennuista, molemmat urokset, oli valitettavasti menehtynyt maanantaina. Ilmeisesti molemmat olivat olleet sen verran heikompia yksilöitä, että luonto oli ne karsinut. Kurja juttu joka tapauksessa niin kasvattajalle kuin noita pentuja odottaneille perheillekin. Tyttöpennut puolestaan voivat hyvin ja paksusti. Lisää pentueen kuulumisia sekä kuvat kaikista tyttöpennuista löytyy täältä. Yksi noista muuttaa siis meille kesäkuussa. :)

Meillä tytöt ovat miettineet kovasti, mikä pennun nimeksi tulee. Tällä hetkellä vahvimpia vaihtoehtoja ovat Peppi ja Donna. Olen kuitenkin koittanut muistuttaa, että ei vielä päätetä mitään, vaan katsotaan ensin rauhassa, mikä pennuista meille valitaan ja mietitään sitten, vaikuttaako se Pepiltä vai Donnalta vai joltain ihan muulta. Lapset ovat kuitenkin tainneet periä jostain kaukaa jonkin malttamattomuusgeenin... Isän puolelta se ei ainakaan tule. :)

Tuo meidän pienempi tenava ei oikein meinaa vieläkään uskoa, että meille olisi koira tulossa. Tänäkin aamuna kysyi, että tuleeko meille oikeasti koira. Vastasin taas kerran, että jos ja kun kaikki menee hyvin, niin kyllä se tulee. Vastaukseksi sain, että "niin mut tuleeks meille ihan oikeesti koira?" Ehkä se vielä joskus uskoo... Isompi taas on ottanut asian siinä määrin vakavasti, että oli taas eilen lainannut koululla keskiviikkoisin käyvästä kirjastoautosta pari koirakirjaa. Hieno juttu, että perehtyy ja valmistautuu myös ihan oma-aloitteisesti tuohon koiran tulemiseen.

Tällaista tällä kertaa. Viikonloppuna olisi tiedossa koiranäyttelyssä piipahtamista, Pet Expo messut ja aitaprojektin jatkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti