sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäispuuhia

Pitkään on ollut jo puhetta, että joskus pitäisi lähteä käymään Kirkkonummella Rehndahlin kotieläinpihalla. Kävimme siellä edellisen kerran joskus kahdeksan vuotta sitten, kun esikoisemme oli noin puolitoistavuotias. Tämä meidän heppahullumme on mankunut kovasti sinne, koska sieltä löytyvät Suomen ainoat Falabella-hevoset, joista on ollut juttua Villivarsassa. No, tänään viimeinkin saimme aikaiseksi lähteä Rehndahlin-retkelle ja saimme myös kaveriperheen mukaan seuraksi. Ja löytyihän sieltä tietysti paljon muutakin nähtävää Falabellojen lisäksi. Tässä kuvakavalkaadi retkestämme:

Linssilude aasi
Paimen työssään

Kultafasaani


Falabella nimeltä Pinto
Ponityttö nro 1
Ponityttö nro 2


Ei saa kiusata pienempiä!


Uusi kaveri
Koiranhankinnasta ei tällä hetkellä ole mitään uutta kerrottavaa. Tessan pennut syntyvät tämän kuun lopulla ja odottelemme edelleen jännityksellä, montako niitä tulee ja tuleeko meille niistä yksi vai onko lähdettävä etsimään pentua muualta. Pitkäperjantaina oli Ohped Dal kenneliin syntynyt 7 Landseer-pentua, joiden kuulumisia pääsee seuraamaan oikean laidan linkistä. Onnea uudelle pentueelle!

2 kommenttia:

  1. Tuttu paikka, tytöt käynyt myös siellä. Oliko siellä se valtava sika vielä?
    terkuin,
    Tiina

    VastaaPoista
  2. Joo, olihan se sika siellä ja oli kyllä iso. Hyvä että karsinaan mahtui. Täytyypä katsoa, tuliko siitä yhtään kelvollista kuvaa ja lisätä tänne jos tuli.

    VastaaPoista